Snecuri transportoare

Snecuri transportoare


Snec cu cos de protectie pentru transport din maldar - KCS

Snec cu cos de protectie pentru transport din maldar - KCSSnecurile transportoare sunt confectionate din otel zincat, sau la cerere din otel inoxidabil. Mecanismul este pus in functiune prin curele de..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Snec cu jgheab triunghiular - HGCS

Snec cu jgheab triunghiular - HGCS - Snec mobil cu jgheab triunghiular, cu motorul in partea de jos.Snecurile transportoare sunt confectionate din otel zincat, sau la cerere din otel inoxida..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Snec de transport cu jgheab mobil - GCSA

Snec de transport cu jgheab mobil - GCSA - Snecul mobil cu jgheab de umplere se poate folosi pentru umplerea masinilor de transport sau buncarelor.Snecurile transportoare sunt confectionate din o..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Snec mobil cu jgheab de umplere - GCSAA

Snec mobil cu jgheab de umplere - GCSAA - Snec de transport mobil cu jgheab, de capacitate mare pentru umplerea masinilor sau buncarelor.Snecurile transportoare sunt confectionate din otel zincat..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Snec simplu indoit pentru golire silozuri - ECST

Snec simplu indoit pentru golire silozuri - ECSTSnecurile transportoare sunt confectionate din otel zincat, sau la cerere din otel inoxidabil. Mecanismul este pus in functiune prin curele de transmisi..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Snec simplu pentru golire silozuri - ECS

Snec simplu pentru golire silozuri - ECSSnecurile transportoare sunt confectionate din otel zincat, sau la cerere din otel inoxidabil. Mecanismul este pus in functiune prin curele de transmisie sau cu..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Snec tip cuva - VCS

Snec tip cuva - VCS - Snecurile tip cuva sunt destinate transportului boabelor si materialelor granulate.Snecurile transportoare sunt confectionate din otel zincat, sau la cerere din otel inoxida..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Snec umplere remorci - HCS

Snec umplere remorci - HCS - Sunt montabile pe remorci de transport. Capacitate 35to/h.Snecurile transportoare sunt confectionate din otel zincat, sau la cerere din otel inoxidabil. Mecanism..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei